Karma Lifestyle Yoga Schedule

or text 289.251.2350 or francesca@karmalifestyle.com to reserve.  
CLASS COLOUR CODE
Aerial - no experienced required, suitable for all levels
Barre (all levels) participant driven, guaranteed workout
Level 2-3 (more appropriate for experienced yogis)
Level 2 (beginners welcome, varying degrees within classes)
Level 1 (beginners or those looking to completely relax)
Pre-Natal Yoga starts in January 2018
Pilates-Barre-Flow (all levels, participant driven)
NIA/Power Hips - all levels

 WINTER SCHEDULE 

MONDAY

9:30AM SLOW FLOW 75MIN - Francesca 
11:00AM NIA 60 MIN - Elizabeth 
5:00PM YIN YOGA 60MIN - Francesca

6:15PM AERIAL YOGA 60MIN - Francesca

7:30PM VINYASA FLOW 75MIN - Francesca

TUESDAY   

9:30AM STRETCH & TWIST 75MIN - Gregory 
11:00AM GENTLE YOGA 60 MIN - Gregory
12:00PM PILATES 60MIN - Eileen (pre-registered)
5:00PM HATHA YOGA 75 MIN - Laura
6:30PM RESTORATIVE YOGA & MEDITATION 60MIN - Laura 

WEDNESDAY 

9:30AM POWER HIPS 60MIN - Elizabeth 
6:00PM HIPS & TWISTS 75MIN  - Gregory 
7:30PM VINYASA FLOW 75MIN - Francesca 

THURSDAY 

7:15AM MORNING YOGA 75MIN - Sasha 
8:30AM PILATES 60MIN - Eileen (pre-registered)
9:45AM YIN YOGA 60MIN - Sarah 
11:00AM RESTORATIVE YOGA & MEDITATION 60MIN - Sarah 
5:00PM PILATES 60MIN - Eileen (pre-registered)
6:15PM - YOGA THERAPY - Leslie (pre-registered)
7:30PM NIA 60 MIN - Elizabeth 

FRIDAY

7:30AM PILATES 60MIN - Eileen (pre-registered) 
9:30AM HIPS & TWISTS 90MIN - Gregory 
11:00AM NIA 60MIN - Elizabeth 
5:00PM YIN YOGA 60 MIN - Francesca 

SATURDAY

9:30AM VINYASA FLOW 75MIN - Sasha

SUNDAY

9:00AM BARRE SCULPT YOGA 45MIN - Francesca   
10:00AM VINYASA FLOW 75MIN - Sasha/Francesca 
11:30AM AERIAL YOGA KIDS 60MIN  - Francesca 
12:30PM
AERIAL YOGA 60MIN - Francesca  
2:30PM PRE-NATAL YOGA (4- week session Jan 21 & 28 Feb 18 & 25)

5:00PM RESTORATIVE YOGA & MEDITATION 60MIN - Francesca 
6:15PM  FLOATING RESTORATIVE AERIAL & MEDITATION 60MIN - Francesca